top of page
Completează acum formularul și ai:
NISIP la 64.99 lei/m CUB
Oferta este valabilă până la 

Mulțumim, am primit mesajul

Șansă unică, acest formular apare o singură dată!

        Prin completarea formularului de mai sus primești nisip la doar 64.99 lei/metru cub. Livrăm  ieftin pentru că avem balastieră proprie și REȚEA PROPRIE de camioane și camionete cu care livrăm orice tip de nisip, pietriș sau agregat solicitat de clienții noștri.

      Pe lângă MEGA OFERTA de 64.99 lei/metru cub la nisip avem prețuri foarte bune și la pietriș, agregate de balastieră, piatră concasată, nisip pentru tinci, mărgăritar etc. Pentru o comandă de nisip, pietriș, piatră de râu, margăritar sau orice alt agregat de balastieră poți comanda prin formularul de mai sus.

 

      Site-ul nostru poate fi găsit pe Google pe cuvinte precum: nisip, nisip preț, pietriș, preț nisip, balast, preț balastru, preț balast, pietriș preț, piatră concasată preț, preț pietriș, nisip de vânzare, nisip la sac, transport nisip, piatră de râu, margaritar, vând nisip, piatră concasată București, balastru preț, nisip Bucuresti, pietriș margaritar etc.

 

       Ca să primești nisip, pietriș sau orice alt agregat de balastieră, completează acum formularul de mai sus pentru că încă mai poți cumpăra IEFTIN. Acționează acum!

logo mmc nisip.png

SC MMC & MC TRANS SERVICE SRL

Reg. Com: J40/13072/2008 | CUI: RO24264794

Adresa: Strada Peleș, nr 35, sector 3, București

Depozit: Șoseaua Andronache, nr 199, sector 2, București

Depozit: Strada Ghețu Anghel, nr 90, sector 3, București

Pentru comenzi cu livrare azi
sună acum la 0720.894.135
bottom of page